Er du nogensinde blevet betalt for at se annoncer?

Tjen penge fra din computer, tablet eller smartphone dagen lang
Se 15 annoncer dagligt og få en del af vores overskud fra annoncesalget hvert 30. minut.
Optjen Eurocredits og lad os betale op til 90 % på din næste ferie.
Se annoncer, tjen penge og rejs ud i verden.


Mød os og hundredvis af andre Multi-Buy medlemmer i vores fælles Facebook gruppe.
Du kan blive tilføjet af den som har vist dig denne side.
1: Hvordan opretter jeg en gratis profil

2: Hvordan køber jeg PR pakker

3: Hvordan ser jeg annoncer

4: Gennemgang af en Multi-Buy profil

5: Danske resultater/review

6: Danske resultater/review

7: Danske resultater/review

8: Danske resultater/review

9: Danske resultater/review

10: Danske resultater/review

Ferie/rejser, e-handel, auktioner, overskudsdeling; vi tilbyder vores kunder og freelance-præsentanter alt dette og mere.

Hvem vi er : Firmaet Multibuy er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt for 23 år siden (1994) i Rom af Santigli-familien under navnet Promo Italia. Firmaet startede op med handel af visitkort, herunder med offset-tryk, termokopiering og filmtryk. I de efterfølgende år opnåede firmaet stor succes indenfor turistbranchen med deres loyalitets-kort.

Kunder : 155.000 tilfredse kunder, og der kommer hele tiden flere til

Samarbejdspartnere : En række fantastiske partnere, så som Illycaffè, Marriott, Cisal, Costa Crociera etc. etc.

Officielle Hjemmesider : www.multibuy.it samt www.multibuytravel.it samt www.multibuyorg.it samt www.wonderlandclub.it samt www.multibuyworld.it (alle hjemmesider vil blive oversat i løbet af den første halvdel af 2017).

Kontorer : "Rom" i Italien og "Sliema" på Malta.

Multibuys formål med Multibuyworld : Med Multibuyworld har Multibuy sat sig selv den langsigtede målsætning at tilbyde sine kunder og repræsentanter velrenommerede produkter, tjenester og kommissionssystemer. Virksomheden har vist evnen til at gøre dette i de seneste 23 år, og den vil fortsætte med at gøre det med succes.

MultibuyWorld : På baggrund af Multibuys store succes og erfaring med markedsføring af sine produkter og tjenester i direkte "offline"-salg, besluttede virksomheden i 2016 at lancere en ny forretningsmodel med et fantastisk og exceptionelt koncept, der fungerer "online" under det lignende navn Multibuyworld.

Hvad har MultibuyWorld at tilbyde ? Vi tilbyder vores kunder online-annoncering og globale auktioner over rejser og e-handel, sammen med en plan for overskudsdeling. Kunden kan anvende op til 50 % af det beløb, han/hun betaler for online-annoncering, til rejser og e-handel ved hjælp af Eurocredits. Kunden modtager også Eurocredits uden yderligere omkostninger.
(Eurocredit svarer til en rabat, i og med at én Eurocredit svarer til én Euro).

Med disse yderligere Eurocredits, som er tilgængelige for kunden på Multibuys hjemmeside, kan kunden booke rejser til nedsatte priser på Multibuys hjemmeside, lige som det er muligt at købe Eurocredits og/eller varer til nedsatte priser i e-handelssektionen på Multibuys hjemmeside. Kunden kan samtidig deltage i programmet for overskudsdeling.
Konceptet er fantastisk og exceptionelt indenfor branchen.


Forestil dig dette : Du vil gerne markedsføre dit firma, produkter, tjenester, eller endda dig selv, over hele verden, og samtidig vil du gerne bruge pengene på at holde ferie. Med MultibuyWorld får du en fantastisk mulighed for at gøre netop det. Du køber online-annoncering hos Multibuyworld. 50% af det beløb, du har købt online-annoncering for, modtager du så oveni som Eurocredits, der kan bruges til at booke en ferie, eller til at få et prisnedslag på en, eller du kan benytte Multibuys e-handelsområde, hvor du kan købe nedsatte produkter og være med i overskudsdelingen. Fantastisk!

Har vi fanget din interesse? Tilmeld dig nu, køb dit produkt, og bliv en glad Multibuy-kunde.